Candi Borobudur
Stationsweg 36
1404AP Bussum
Telefoon: 035 -6945344


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 50 per persoon alles inclusief.*


Bij Candi Borobudur kunt u Indonesisch eten. Candi Borobudur is gevestigd aan de Stationsweg te Bussum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Traditioneel Indonesisch restaurant

Meer informatie over Candi Borobudur:

De naam van ons restaurant is ontleend aan de sprookjesachtige boedhistische tempel gelegen in Midden-Java op ca. 42 km. ten noord-westen van Jogyakarta.

De tempel is gebouwd aan het einde van de 9e eeuw door de boedhistische koningen van de Sailendra dynasty. Het is een van de meest imposante wereldwonderen ooit door mensenhanden gebouwd.
De tempel stelt de verschillende lagen van de kosmos voor, waar men na verschillende stadia van verlichting uiteindelijk het hoogst mogelijke, het absolute kon bereiken door transcendente meditatie.
Het pad van de Borobudur is het pad die leidt van verscheidenheid tot eenheid op de bovenste tempellaag, een stupa die het absolute symboliseert.

Onze intentie is u mee te nemen opeen culinaire reis door dit kleine deel van het grote eiland Java. Wij willen u laten kennismaken met gerechten die soms een eeuwen oude receptuur hebben, overgebracht van moeder op dochter en van vader op zoon. Laat de diverse kruiden en specerijen uw smaakpappillen welgevallen en waant u zich voor even op dit machtig mooie eiland met zijn eeuwenoude tradities!

Ook ons interieur hebben wij afgestemd op wat wij hier presenteren, traditie en gastvrijheid. Wij wensen al onze gasten toe dat zij een stukje Javaanse cultuur hebben kunnen ervaren en met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts keren.

Smakelijk eten, Selamat makan, Sugeng dhahar!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL