Dewi Sri
Westerkade 20
3016CM Rotterdam
Telefoon: 010 436 02 63


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 18 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 15.3

Bij Dewi Sri kunt u Indonesisch, Javaans, Sumatraans eten. Dewi Sri is gevestigd aan de Westerkade te Rotterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Dewi Sri:

Welkom

In Indonesië is rijst niet alleen het hoofdvoedsel, het is eveneens voedsel voor de ziel. De godin van de rijst is genaamd Dewi Sri, zij waakt over de rijstoogst en wordt door een ieder met respect behandeld om haar gunstig te stemmen. De mythe wil dat de eerste rijst aren uit haar lichaam groeide. Aan Dewi Sri worden tijdens alle facetten van de rijstverbouw offers gebracht; in de zaaitijd, tijdens het groeien en de oogst. Temidden van de rijstvelden bevinden zich vaak kleine altaars waarop veelal bloemen of fruit wordt gelegd. Het symbool dat Dewi Sri voorstelt komt men dan ook in heel Indonesië tegen

Kortom, het is dus niet toevallig dat het beste en oudste Indonesisch restaurant van Rotterdam de naam van deze godin met trots draagt. Geniet u van onze gastvrijheid, de rustieke sfeer en bovenal de heerlijke maaltijden.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL