Klein Java
Wijde Noorderhorne 18
8601EB Sneek
Telefoon: 0515-43 24 98


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 35 per persoon alles inclusief.*


Bij Klein Java kunt u Indonesisch eten. Klein Java is gevestigd aan de Wijde Noorderhorne te Sneek. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Uw gastheer/vrouw Marcel van de Pol maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: na 18.00 gratis.

Bijzonderheden:

authentiek Javaans

Meer informatie over Klein Java:

Klein Java is een uniek stukje Indonesië in Friesland. U kunt er heerlijk dineren in koloniale sferen. De grote bar achter in het restaurant is een echte blikvanger. Wachten op een tafel en het nuttigen van een borrelhapje en een aperitiefje is een aangenaam tijdverdrijf. Ook is het restaurant zeer geschikt voor grotere gezelschappen. In de zomer gaat het terras open en kan er ook buiten genoten worden van de vele lekkernijen die de Javaanse keuken te bieden heeft. De gerechten uit de keuken van Klein Java vinden hun oorsprong uit ( hoe kan het ook anders) Java. Originele recepten uit de keuken van oma. Het aanbod van rijsttafels is groot. Een topper is rijsttafel Jakarta, een mix van vis-, vlees-, saté- en groentegerechten.

Klein Java is a unique piece of Indonesia in Friesland. You can have a delicious dinner here in a colonial atmosphere. The large bar at the back of the restaurant is a real eye-catcher. Waiting for a table and having a nice appetiser and an aperitif is a pleasant pastime. The restaurant suits larger companies well. In summer the terrace is open and then you can also enjoy the many delicacies that the Javanese cuisine offers you outside. The dishes from the Klein Java kitchen originate, as you might expect, in Java. Original recipes from grandmother?s kitchen. There is a big supply in ricetables. The ricetable ?Jakarta? is the top, a mix of fish, meat, sate and vegetable dishes.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL