Srikandi in Amsterdam

Srikandi
Stadhouderskade 31
1071ZD Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 6640408


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Srikandi kunt u Indonesisch, Javaans eten. Srikandi is gevestigd aan de Stadhouderskade te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 70 gasten. Uw gastheer/vrouw Yoyo Amir Mansur maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:

Lunch op reservering v.a. 20 personen

Meer informatie over Srikandi:

Geachte Gast,
Welkom in Indonesisch Restaurant & art Galerie Srikandi

Uitgebreide staaltjes van onze Indonesisch kookkunst, vari�rend van een verfijnde Rijsttafel tot een vegetarisch menu zijn culinaire hoogtepunten uit het land van Gordel van Smaragd, is hier gevangen in het hart van Amsterdam ; Srikandi neemt u mee op een exotisch culinaire trip door Indonesische archipel.

Naast de kookunst treft u ook nog meerdere kunstvormen aan ;handwerk en schilderkunst, alsmede de kunst van muziek en dat vanzelfsprekend allemaal authentiek Indonesisch ! Dus dubbel genieten voor de kunstliefhebber, de liefde voor het vak en de persoonlijke benadering geven dit knusse Restaurant een bijzondere uitstraling. Comfort zonder kapsones' aldus de bekende culinaire journalist Johannes van Dam,wij zijn benieuwd wat u oordeel is over onze restaurant....( lees verder overzicht )

De creativiteit van chefkok Jo Mansur in de keuken staat garant voor een verassend diner.

'Koken is mijn ziel en zaligheid;origineel,eenvoudig maar met veel smaak'


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]