Indonesisch Restaurant Djawa in Eindhoven

Indonesisch Restaurant Djawa
Schootsestraat 136
5616RH Eindhoven
Telefoon: (040) 244 3786


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 20

Bij Indonesisch Restaurant Djawa kunt u Indonesisch eten. Indonesisch Restaurant Djawa is gevestigd aan de Schootsestraat te Eindhoven. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Indonesisch eten afhalen. Indonesisch Restaurant Djawa bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 32 gasten. Uw gastheer/vrouw G. Soekardi maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Gratis voor de deur.

Meer informatie over Indonesisch Restaurant Djawa:

Na ruim 31 jaar met ons restaurant gevestigd te zijn geweest aan de Keldermansstraat 58 zijn wij in verband met de renovatie van de wijk 'De Barrier' sedert 1 April 2006 verhuisd naar de Schootsestraat 136 in stadsdeel Strijp. Direct als U daar binnenkomt waant U zich wederom in oosterse sferen door dezelfde unieke ambiance en de bediening in originele klederdracht. Er is in feite niets veranderd aan onze keuken of gerechten,alleen de locatie is niet meer dezelfde.


Inherent aan 'Djawa' zijn nog steeds de drie met veel zorg en kennis samengestelde rijsttafels, t.w. de Istimewa, de Besar en de Kecil, waarvan de Istimewa de meest gekruide is. Ook specifieke Indonesische schotels, zoals Gulai Kambing, Nasi Rawon, Nasi Gudeg en vele andere culinair hoogstaande gerechten vermeldt de zeer uitgebreide menukaart van 'Djawa'.

Naast de scherpe gerechten is er ook een ruim aanbod van gerechten, die totaal niet scherp gekruid zijn, doch wel de specifieke Indonesische smaak hebben.

Er is ook een Hollands Kindermenu voor de kleintjes. 'Djawa' heeft ook de mogelijkheid Uw party's thuis te verzorgen met een klein of uitgebreid buffet eventueel met een krontjongbandje en bediening in Javaanse klederdracht en natuurlijk is er ook een apart afhaalgedeelte.
Onbetaalde parkeergelegenheid is er voldoende vlak voor de deur.


Wij staan garant voor dezelfde gezelligheid door de kleinschaligheid van onze nieuwe locatie. Wij hebben zoveel mogelijk hetzelfde interieur gehandhaafd. Vanzelfsprekend blijft onze service hetzelfde.

Wij hopen U op onze nieuwe locatie te mogen begroeten.

Voor verdere informatie blijf onze website bezoeken!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]