Orient Plaza Nyonya in Nijmegen

Orient Plaza Nyonya
Kerkenbos 10-17
6546BB Nijmegen
Telefoon: +31 (0)24 3771066


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Orient Plaza Nyonya kunt u Indonesisch eten. Orient Plaza Nyonya is gevestigd aan de Kerkenbos te Nijmegen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Orient Plaza heeft vier restaurants onder een dak, alleen daarom al zijn de mogelijkheden die wij te bieden hebben heel divers.Meer informatie over Orient Plaza Nyonya:

Nyonya: Indonesisch Wokbuffet

Ons Wokbuffet is gebaseerd op de straat keukens die al eeuwenlang in Azie bestaan. Een ieder die in Azië is geweest heeft wel eens op een pasar (markt) gegeten waar het vlees of groente onder hoog vuur in een wok worden verhit. In ons Indonesische restaurant Nyonya voelt u zich direct in Azië. Onze chef-kok wokt alle gerechten onder hoog vuur en staat er op dat de originele smaken van zijn ingrediënten bewaard blijven. Door deze bereidingswijze blijven alle vitamines bewaard en kunt u naast een overheerlijk gerecht genieten van een gezond gerecht. Naast het Wokgedeelte kunt u ook genieten van een warm buffet van traditionele Indonesische gerechten.


Variatie.: de Aziatische keuken laat smaken combineren
Het geheim om optimaal van deze eetcultuur te genieten: . het zelf combineren van verse producten en ingrediënten aan het buffet. Wanneer u uw keuze hieruit heeft gemaakt, laat u deze met een saus naar keuze door onze chef-koks bereiden. Het wokken wordt snel en met hoog vuur gedaan, waardoor de vitamines en de smaak behouden blijven.

Leuke sfeer. vol warmte & gezelligheid
Met een gezellig muziekje op de achtergrond, zowel traditionele als moderne liedjes, bezorgen wij u heimwee naar Indonesië. Met .Sing a Long. zingt u mee met karaoke en met .Spot Aan. ziet u ons personeel een verrassingsoptreden voor u doen, terwijl u geniet van een bediening onder het motto .Service from the Heart.. Dit alles met een rustig gevoel door een kletterende waterval bij de vijver.

Authentiek buffet. in ons Indonesisch restaurant
Behalve dat u lekker door onze chef-koks kunt laten wokken, serveren wij u ook een uitgebreid rijsttafelbuffet, dat onze koks gezamenlijk voor u samen hebben gesteld uit authentieke en traditionele recepten zoals .Daging Rendang & Semur. en à la minute gerechten, die klaar zullen staan op het buffet. Deze gerechten zullen een lust voor het oog en een weldaad voor de tong zijn.

Topkwaliteit & eerlijke producten
Onze ingrediënten zijn gegarandeerd verse producten. Hiermee staat wij garant dat uw culinaire arrangement een perfect verzorgde dag wordt. Kortom: een sfeervol buffetrestaurant dat u niet snel zult vergeten.


U kunt tevens van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 15:00 uur genieten van een uitgebreid lunchbuffet voor 12,20 per persoon.


(Openingstijden keuken: weekdagen 12:00-15:00 en 17:00-22:00, zaterdag en zondag geen brunch, zondag buffet vanaf 15:00 uur tot 22:00 uur)Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]